Mig

HEJ PÅ DIG! HÄRLIGT ATT JUST DU TITTAR IN!

Jag heter Jennifer Asklöf och bor i Linköping och det jag erbjuder Dig för tillfället är yoga, Qigong, meditationer och terapeutiska sessioner.

Min resa inåt började som väldigt ung när jag 1995 råkade ut för en svår bilolycka. Från att i ena stunden vara väldigt aktiv inom träning och på gång upp i yrkeskarriären till att i andra stunden få hela mattan bortryckt under mina fötter, var väldigt traumatiskt. Men det fanns inte i min värld att ge upp, så jag fortsatte att kämpa och skulle absolut tillbaka till det liv jag hade. Jag kämpade emot fruktansvärd värk och blev skickad hit och dit över hela Sverige på alla möjliga behandlingsformer och utredningar… Tills den dagen kom då jag insåg att jag behövde landa istället och låta kropp, sinne och själ komma ifatt mig. När jag stannade upp sköljde vågen över mig, den jag hade försökt springa ifrån. När den bedarrat kvarstod endast frågorna, vem är jag och vad är mitt uppdrag i livet?! Så i slutet av 90- talet började jag min trevande resa inåt med en kurs i kroppskännedom hos min sjukgymnast.

Vidare tog jag kontakt med den alternativa världen såsom homeopat, healer, livscoach med flera och började jobba ”med” min smärta istället för ”emot”. Dessa underbara människor hjälpte mig i mitt sökande efter min person och vem jag egentligen var bakom smärtan och alla uppbyggda illusioner, värderingar och föreställningar om hur livet ska/inte ska eller borde vara.

Sen rullade det på med ett antal kurser och utbildningar för egen utvecklings skull i första hand, men också sedemera för att hjälpa människor att själva öppna upp för sitt inre ljus. Att förstå sin potential och sin självläkningsförmåga. I den processen är bl a MediYoga ett fantastiskt verktyg som jag använder i mitt arbete och som även har hjälpt mig otroligt mycket genom min egen process. Att genom yogaövningar få reflektera, komma underfund med sina begränsningar och blockeringar och att därifrån få möjlighet att frigöra sig från dom… mjukt, inkännande, kärleksfullt och tillåtande i trygghet.

Det har varit en tuff resa till och från, med många lärdomar på vägen. Men det är också när vi möter, går igenom och tar lärdom av våra egna resor, som vår möjlighet blir större att kunna känna förståelse och medkänsla med andra på djupet och där igenom också kunna hjälpa andra på sin resa. Att få möta varje människa i sitt unika jag och få vara delaktig i deras resa och utvecklas tillsammans är för mig oerhört fint och privilegierat.

Låt oss mötas i hjärtat
Varmt välkommen till mig