Rörlighetsträning & Yoga

Är du allmänt stel och orörlig? Är du otränad eller tvärtom vältränad och vill få bättre rörlighet och smidigare muskler? Söker du en komplettering till din huvudsakliga träningsform? Eller vill du bara allmänt hålla igång kroppen? Då är denna träning något för dig! Inga förkunskaper krävs, utan du jobbar utifrån din egen förmåga. Män och kvinnor i alla åldrar är välkomna!

Detta är ett lugnare pass där vi fokuserar på att komma djupare in i kroppen. Vi jobbar igenom kroppen ordentligt med ett antal övningar där vi utmanar vår rörlighet och går sen vidare in i lätta yinyoga positioner där vi, genom en passiv stretch under ett flertal minuter, släpper taget om musklerna för att komma åt och mjuka upp bl a bindväv, leder och ligament som blir smidigare och rörligare samtidigt som cirkulationen ökar. De fysiska positionerna blir också en genväg till ett lugnare och mer stressfritt sinne. För mer info om just Yinyoga.

LEDARNA:

Mikael Asklöf har sysslat med träning över 30 år, med betoning på karate och styrketräning och är väl insatt inom det mesta som har med träning att göra. Han har gått ett flertal ledarutbildningar, såsom licensierad fys- och personlig tränare och har varit coach för juniorlandslaget i karate.

Jennifer Asklöf är bl a diplomerad livscoach och certifierad hälsocoach med inriktning på mindfulness och har under många år jobbat med människors hälsa & välmående. Är även lärare och terapeut i MediYoga, Yinyoga och Qigong lärare.